Nieuws Sport Fysiotherapie Maastricht

Nieuws

Nieuws

Dit zijn de 9 eerste symptomen van reuma

Publicatiedatum: 17-08-2023

Vermoed je dat je reuma hebt, dan heb je waarschijnlijk al klachten aan je gewrichten. Er zijn een aantal eerste symptomen waaraan je de aandoening kunt herkennen, zoals pijn en stijfheid. Maar er zijn ook nog andere, minder bekende symptomen van reuma.

Lees verder over 'Dit zijn de 9 eerste symptomen van reuma' op gezondheidsnet.nl

Stappenplan: zo voorkom je pijnlijke blaren

Publicatiedatum: 17-07-2023

Het begint met een branderig gevoel en kan in het ergste geval zelfs het einde betekenen van je wandeltocht. Auw! Blaren zijn alles behalve prettig. Met deze tips kun je een vervelende blaar voor zijn. En mocht je er toch last van krijgen? Zo kom je er weer vanaf.

Lees verder over 'Stappenplan: zo voorkom je pijnlijke blaren' op gezondnu.nl

Lock-down ivm. Corona Pandemie

Publicatiedatum: 24-03-2020

+++ Corona Pandemie +++ Onze praktijk is gesloten, maar wij blijven bereikbaar (via telefoon, videobellen, e-mail en e-health apps) Wij nemen onze verantwoordelijkheid en sluiten onze praktijklocatie in Maastricht naar aanleiding van het advies. In uitzonderingsgevallen kan in samenspraak met u besloten worden om een face-tot-face behandeling uit te voeren. Onze ...

Lees verder over 'Lock-down ivm. Corona Pandemie'

Wij zijn verhuisd!

Publicatiedatum: 02-01-2020

Per 27-12-2019 zijn wij verhuisd naar de Parkweg 23A te Maastricht Na veel klussen zijn wij trots met het behaalde resultaat en kunnen wij u vanaf 2020 weer goed helpen op onze nieuwe locatie.

Lees verder over 'Wij zijn verhuisd!'

EPTE bij Fysiotherapie Lodewick - Bertrand - Schepers

Publicatiedatum: 22-05-2017

Wij willen jullie op de hoogte brengen dat eind deze maand percutane electrolyse (EPTE) bij Fysiotherapie Lodewick-Bertrand-Schepers mogelijk is. EPTE is een innovatieve fysiotherapeutische behandeling voor chronische peesklachten. De EPTE behandeling is van korte duur, uiterst effectief en doet nauwelijks pijn. Tijdens deze behandeling wordt er met behulp van echografie een ...

Lees verder over 'EPTE bij Fysiotherapie Lodewick - Bertrand - Schepers'