Home

Loop niet te lang door met uw klachten! Heeft u klachten en wilt u hier naar laten kijken door een van onze specialisten?

KlachtenKlachten

Binnen onze praktijk behandelen we alle uiteenlopende klachten aan spieren gewrichten of andere lichaamsdelen die klachten kunnen veroorzaken.

Word je binnenkort geopereerd? Dan is het aan te bevelen om van tevoren een fysiotherapeut te bezoeken. Er komt steeds meer bewijs dat het trainen van onder andere mobiliteit, spierkracht en conditie een zeer positief effect heeft op het resultaat na de operatieve ingreep. Tijdens pre-operatief trainen wordt ook duidelijk welke adviezen en eventuele oefeningen je na je ingreep kunt verwachten en uitvoeren.

Artrose

Artrose is een aandoening die voor veel (pijn)klachten en stijfheid in gewrichten kan zorgen. De komende jaren zal het aantal mensen met artrose flink gaan stijgen, is de verwachting. Voor het stellen van de diagnose heup- of knieartrose is beeldvormend onderzoek niet altijd nodig. Fysiotherapie kan uitstekend helpen bij het verminderen van je klachten.

Knieklachten

Knieklachten komen veel voor. Deze klachten kunnen verschillen van milde tot zeer hevige pijnklachten. Een (kruis)bandletsel, meniscusscheur of kraakbeendefect is erg vervelend. In zowel het traject vóór als na een operatie staan onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor je klaar om je te helpen met je herstel.

Liespijn

Liespijn is werk voor de specialist. De oorzaak van (spiergerelateerde) liesklachten kan zich op verschillende plekken in het lichaam bevinden: de spieren de in rug, buikwand, heup of het bovenbeen. Spiergerelateerde liespijn is vaak hevig en langdurig. Een ketenaanpak is vaak zeer effectief. Daarnaast zijn wij een van de weinige praktijken in de omgeving die door een specifieke behandelingsstrategie deze langdurige klachten effectief kunnen aanpakken.

Peesklachten

Peesklachten komen steeds vaker voor. Van achillespees- en kniepeesklachten tot de bekende tennis- of golferselleboog. Onze ervaring leert dat peesklachten om een goede diagnose en specifieke behandeling vragen. Wij beschikken over echografie, Shockwave en EPTE als ondersteuning van het diagnostisch en therapeutisch proces. Daarnaast speelt bij deze klachten ook goed opgebouwde oefentherapie een essentiële rol.

Rug- en nekklachten

Rug- en nekklachten zijn de meest voorkomende klachten waarmee mensen bij ons aankloppen. De klachten kunnen variëren van milde pijn tot acute (zeer) hevige rug- en/of nekpijn, met of zonder uitstraling. Nemen de klachten niet vanzelf af worden ze zelfs erger? Dan is het raadzaam om de oorzaak van de klachten te laten onderzoeken.

Schouderklachten

Schouderklachten, veroorzaakt door letsel, ontsteking of slijtage, zijn vervelend en kunnen erg pijnlijk zijn. Schouderpijn kan je ernstig beperken in je dagelijkse activiteiten, werk of sport. Schouderpijn kan ook je slaap negatief beïnvloeden. Zeker als je een zijslaper bent. Loop niet te lang rond met je schouderklachten en bezoek een van de schouderspecialisten binnen onze praktijk.

Klachten 2