Home

Een gedreven team

Met een gedreven team streven we er elke dag naar om de beste zorg te leveren − op de manier zoals we zelf ook geholpen zouden willen worden. Met een combinatie van specialisten en zowel ervaren als jongere professionals, werken we samen met u aan jouw persoonlijke doelen. Wij zijn pas tevreden wanneer jij weer optimaal kunt bewegen!

MSc. Sportfysiotherapeut

Ik ben sinds 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de hogeschool Zuyd te Heerlen. In 2014 ben ik afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Avans+ te Breda/Arnhem, met als scriptieonderwerp langdurige liespijn bij voetballers. Daarnaast heb ik verschillende curssusen gevolgd in echografie. Na respectievelijk 8,5 jaar in een praktijk te hebben gewerkt heb ik samen met Bram Schepers in 2016 de keuze gemaakt om deze praktijk over te nemen. Ik behandel met name de orthopedische patiënt, maar uiteindelijk is iedere patiënt een uitdaging voor mij! U bent van harte welkom bij mij of bij een van mijn collega’s.

Netwerk

Knienetwerk

Traumanetwerk

FC Kruisband/Team ACL

Email

b.bertrand@sportfysiotherapiemaastricht.nl

Aanwezig

ma. di. wo. do. za.

MSc. Manueel therapeut

Na het afronden van zijn studie Fysiotherapie in 2008 heeft Bram ervaring opgedaan bij MUMC+ Herstelzorg (nu Vitala+) en Fysio Valkenburg. In 2014 behaalde hij zijn MSc-graad in Manuele therapie, waardoor hij over specifieke kennis en vaardigheden beschikt voor het behandelen van onder andere nek- en rugklachten. Bram deelt deze expertise met manueel therapeuten in opleiding door het geven van miniclinics en individuele stages in opdracht van SOMT University of Therapy. In 2016 heeft hij samen met Bas Bertrand de toenmalige praktijk van Jos Lodewick overgenomen. Bram werkt met veel plezier en passie samen met jou aan je herstel.

Netwerk

Rugnetwerk

Schoudernetwerk

Traumanetwerk

Email

b.schepers@sportfysiotherapiemaastricht.nl

Aanwezig

ma. di. do. vr. za.

MSc. Kinderfysiotherapeutb i.o.

Lonneke Is sinds 2020 werkzaam binnen ons team en combineert haar werkzaamheden in de praktijk met het doceren aan de Academie voor Fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ze rondt naar verwachting in 2024 haar Master Kinderfysiotherapie af. Als kinderfysiotherapeut is Lonneke bevoegd kinderen tussen de 0 en 18 jaar met diverse hulpvragen te onderzoeken, behandelen en begeleiden. Ook de allerkleinsten zijn bij haar van harte welkom. Daarnaast kun je met vele andere beweeggerelateerde klachten bij haar terecht voor een gedegen onderzoek en behandeling.

Netwerk

No items found.

Email

l.herpers@sportfysiotherapiemaastricht.nl

Aanwezig

ma, wo en za

Frontofficemedewerker

Monique werkt al vele jaren als frontofficemedewerkster binnen de fysiotherapie en is sinds 2022 werkzaam binnen onze praktijk. Monique is een duizendpoot en is vaak het eerste aanspreekpunt voor cliënten. Ze ontzorgt zowel cliënten als de medewerkers van onze praktijk.

Netwerk

No items found.

Email

m.dobbelstein@sportfysiotherapiemaastricht.nl

Aanwezig

ma, di, do en vr

MSc. Fysiotherapeut

Stefan studeerde Fysiotherapie aan Zuyd Hogeschool (Heerlen) en maakt sinds het afronden van zijn studie in 2017 deel uit van ons team. Al vóór het behalenvan zijn Master Healthcare Policy, Innovation and Management (Universiteit Maastricht) in 2022 was Stefan een vaste waarde binnen de praktijk en vaak betrokken bij elk revalidatieproces. Hij maakt deel uit van het Schoudernetwerk en Knienetwerk, en heeft daarnaast veel expertise op het gebied van peesgerelateerde klachten. Stefan brengt wetenschap en praktijk samen en is daardoor onmisbaar binnen ons team.

Netwerk

Schoudernetwerk

Knienetwerk

Email

s.jegers@sportfysiotherapiemaastricht.nl

Aanwezig

ma. di. wo. do. za.